Og min lille hemmelighet..

...er på forsiden av Avisa Nordland idag! ;) Skvatt nesten når jeg bladde opp i avisa og så mange artige bilder!! ;) Hihi.. blir litt flau ja! En flott artikkel om jenter og styrketrening og at flere jenter endelig har begynt å løfte tungt! 

Jeg vil gjøre alt jeg kan for å drepe myten om at styrketrening er forbeholdt gutta! Jeg synes det er dumt at mange jenter unngår styrketrening fordi de er redd de vil bli "stor og klumpete!" Tull og tøv!! Menn produserer rundt 20 ganger mer testosteron enn kvinner. Og også enkelte menn sliter med å bygge muskler.. så det at jenter blir store bare ved å se på vektene er bare tull!! Det er også essensielt for kvinner å trene styrke. Dette vil være med på å forebygge fremtidig beinskjørhet og forebygge ryggsmerter. Andre gevinster av styrketrening som er verdt å nevne er bedre søvnkvalitet, mer overskudd i hverdagen, bedre immunforsvar og en FLOTT kroppsholdning! ;)

Så min oppfordring er dermed: JENTER, BEGYNN Å LØFT VEKTER!! ..og ikke vær redd for å ta i!! ;) 

Ha en HERLIG lørdag alle sterkinger!! <3 

 

3 kommentarer

Silje Mariela

10.06.2012 kl.18:17

Perfekt!

Margrethe Myhre

10.06.2012 kl.19:21

Silje Mariela: ;)

Beate

10.06.2012 kl.21:13

Jeg er imponert over hvor fin artikkelen ble! :) Skikkelig positivt og bra!!

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits