Tiden flyr..

Har vært veldig hektisk i det siste! :) Nesten ikke vært hjemme og ikke hatt tid til verken blogging eller i det hele tatt å slå på datan.. I går startet tidlig med morgencardio og.. nei det kan jeg ikke si enda! ;) Mohaha.. Jeg snakket nemlig om en liten hemmelighet.. Jeg kan si en ting da: Sjekk avisa i Bodø på lørdag! ;) ;) 

I går fikk jeg enda en pakke fra iHerb. Denne gangen med MIRAKELNUDLER!! :D Artige greier! Metter mye men uten kalorier.. veldig greit om man er på diett!

De smaker svært lite så jeg bruker å pøse på med masse godt krydder! :)

Ble forresten morgentrening i går før frokost! Selv om låra fortsatt var stive og støle ble det både goblet squat og glute bridge på meg.. og selvfølgelig litt armer! Deilig!! Svett og fornøyd frøken! :DGårdagens svært enkle frokost! Laget på fem minutter! Frosne grønsaker ble tint mens egget stektes i panna.. laksen ble stekt i går! :) Jumjum!

Tok forresten en cøliaki-hjemmetest i går! Veldig spennende! Jeg har IKKE cøliaki! :D Veldig greit å vite slikt.. Da er det kun melkeprodukter jeg altså må holde meg unna! :)En strek! Negativ test! Juhui! Det betyr at jeg kan fortsette å kose meg med boller og brus på lørdager! ;) Anbefaler folk å ta en slik test om de mistenker at de ikke tåler gluten. 

Ha en flott torsdag! <3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits