Herlig helg!

Og plutselig var helgen over for denne gang.. Har fått mye ut av den da! :D Enda en joggetur i finværet på lørdagen før 3D kino. Så Prometheus... USHJ sier jeg bare!! Skikkelig ekkel marerittfilm.. men spennende da! Måtte se Austin Powers når jeg kom hjem for å kunne sove! ;) I dag har jeg gjort ferdig den nest siste eksamenen! One more to go!! :D Bring it on!! 

Lørdag var forresten karbedag! ;) Ble mye barer, havregrøt og riskake! Hihi.. 

Havregrøt med bananprotein og maaasse bær!Riskake med masse kardemomme og kanel.. duftet herlig og smakte like godt! Tok den med på kinoen og fristet sidemannen! ;) Søndagen startet med bananiskaffe.. heh.. var faktisk veldig godt! :)Og etter lørdagens karbosjokk var det godt med litt ordentlig middag på søndagen! :) Reker, laks blomkål og brokkoli! Med masse godt kydder!! En liten søndagstur ble det også gitt.. til en bortgjemt strand langt ifra folk men ikke fe.. Hester, kyr og sauer overalt! ;)

Nå er det snart ny uke med nye muligheter og treningen er allerede planlagt!

Skal du noe spennende til uka? :D 

2 kommentarer

canui

03.06.2012 kl.23:07

Du hadde kjempefint design!! :) bra blogg!

- kommentere tilbake? da hadde jeg blitt veldig glad!

Margrethe Myhre

03.06.2012 kl.23:20

canui: Tusen takk! Fin blogg du har også! Og gratulerer med konfirmasjonen! :)

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits