Sommerens første joggetur!!

Nå er det aaalt for lenge siden jeg har jogget ute! Ettersom det er et meget uforutsigbart vært her oppe i nord med snø og sol om en annen, har det blitt mye intervaller på mølla istede.. Men idag (nå nettopp) tok jeg utejoggeskoene på å trippet meg en tur igjennom byen! Herlig! Med sol i fjeset og lukten av grilling i nesa! ;) Og selvfølgelig gooood musikk på ørene!! <3 God å sliten etterpå! :) Hadde glemt hvor deilig det er å jogge ute.. lykkerus!! <3

Ble laaang morgencardio idag også gitt.. spiste ikke lunsj før etter møtet på jobb! Gikk helt greit selv om det rumlet godt i magen etterhvert. Bestemte meg for å ta lunsjen i parken idag for å virkelig nyte det at vi endelig har fått go'vær her også! Kosa meg lenge og vel med eggesalaten min, før jeg taslet hjemover! Møtte så mage fine bissevovver på veien hjem.. smelter helt av valper! ;)Eggesalat i parken sammen med humler, småfugler og hundevalper! ;)

Nå er det jo helg! :D Da blir det mer cardio, kino og karbing!! YEY!! 

Hva skal du i helgen? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits