I survived!!

Endelig hjemme fra ukesturen med klassen! Har vært en flott tur alt i alt med mange utfordringer og nydelig natur! :) Turen startet med sur og kald vind.. klassen ble delt i to og den ene gruppa skulle ha padling i kajakk mens min gruppe skulle ha seiling! Vi var heldige og fikk litt vind slik at vi fikk prøve de ulike seileteknikkene! Var veldig spennende med tanke på at jeg aldri har seilt før! :D Den andre gruppa derimot skulle ha "kameratredning" i kajakk.. Redningsteknikker med andre ord.. og ALLE skulle ut i havet.. :\ Som den frossenpinnen jeg er kjent for å være begynte jeg allerede da å grue meg til onsdagen da min gruppe skulle ut å svømme.. *hutre hutre*..

Seiltur på tirsdag til en vakker og idyllisk øy hvor vi sov i ly av båtene våre! ;) I ett med naturen.. spennende! Vindstille da vi våknet onsdagen, så da måtte vi ro, ro, ro vår (seil) båt hele veien tilbake.. :P Men det gjorde ingenting fordi været var knallbra! Sol og varmt!! Helt perfekt for litt havbading! ;) Så da ble det både tre og fire turer ut i havet under kameratredningen på meg! :D Og det gikk overraskende bra! I går var det laaaaang kajakktur i duskregn! Kosli det, for all del! :) Så var det pakking og hjemreise idag, etter en lang natt med lyn og torden! :\ Litt småpjusk idag.. feber og magesmerter.. men trening skal det bli uansett i kveld (meget lett da)!! :D  Leirplassen vår! :) Her bodde vi i 3 av 4 netter! Ness Camping var så snill å låne oss do og dusj! ;) Seilekurs! Med masse nye ord og uttrykk.. som blant annet aktertoft, hijab og jibb! ;)  Godt innpakket ute på seiltur i finværet!Midnattsola på Husøy! Vakker liten øy med lange strender og masse gjess.. Nattens soveplasser.. hehe.. ny opplevelse! ;)Ro, ro til fiskeskjær.. :) Laaang rotur i knallvær!!  Tid for kameratredning i kajakk.. to lag med ullundertøy og TO lag med våtdrakter for sikkerhetsskyld! ;)

Dagens outfit: Dobbel ROOOSA våtdrakt!! ;) Lekeplassen vår! :D Her øvde vi på seilingen og kajakkteknikker! Kaldt i havet men sola varmet godt!! :) Om et par uker står en uke med klatring for tur. Nå er det snart på tide med trening ettersom det ikke ble noe treløfting under turen, men ble en del kardio med padlingen i går da! :)

Maggen <3
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits