Tilbake i Bodø.. for en dag!

Da er jeg tilbake i Bodø igjen etter en innholdsrik Tromsøtur! :) 17.mai-feiring, en liten tur hjem til pappa og lillebror og ryggtrening, kosekveld med gode venner, shopping, beintrening på Friskhuset, enda en kosekveld og en rask, liten tur ut på byen (veeeeldig lenge siden sist gang jeg var ute). Så tidlig opp idag, rett på Zumba med fantastiske Bootyshaker Ingwild! ;) Så en liten tur til storebror før jeg stressa meg inn på flyet (og kroppsvisitert som alltid!). Vel framme i Bodø ble det hårklipp (10 cm!!!) og tivoli!! :D Har ikke kjørt karusell på sykt lenge og tok "tekoppene" to ganger.. to ganger for mye.. er fortsatt kvalm! ;) Men artig var det! Fikk noen flotte blåmerker på ryggen og! :P Jatta jatta.. Så etter tivolie var det hjem for å pakke sekken.. for imorgen drar jeg på en ukestur ut i skaugen med klassen! Seiling og kajakk! Spennende.. Så da blir det en smule stille på bloggfronten frem til fredagen.. Men da kommer jeg sterkt tilbake! Både med trening og bilder! :D Så inntil da får dere titte på litt flere bilder fra Tromsø-langhelgen..Flott gjent i fine bunader! :D

På 17. mai konsert i kulturhuset!Konstant gåsehud under forestillingen.. Folketoget... med det rare i! ;) Teatergrupper! TROOOOLL!!! Denne eklingen skremte vettet av en stakkars unge rett ved siden av meg! Lørdagens proteinsalat med egg, tunfisk og reker + + JUMMI!!

Og for første gang siden nyttårsaften.. Tadaaa! :D En meget god rødvin (et glass rødvin holdt i massevis!). 

Nå er jeg pakket og klar for tur imorgen! Blir dårlig med styrketrening under turen.. hvis jeg ikke plutselig finner ut at jeg skal gå å løfte litt trær eller noe.. hehe.. Blir derimot mye kondisjonstrening regner jeg med! Tar med kamera på turen, så bilder kommer!

Ha en herlig uke! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits