Run for your life!

Sommeren nærmer seg med stormskritt og folk løper som gale for å brenne vekk de siste små bilringene!

Selv har jeg også vært å løpt litt idag og siden mye av tiden går til skriving om dagene ble det selvfølgelig en "fort og gæli" økt som jeg bruker å kalle det! ;) Startet med en lett oppvarming på 6 km/t med 2 % stigning. Deretter ble det 8 intervaller på 30 sekunder med 10 sekunders aktive pauser på 12-14 km/t. Nedtrappingen var samme som oppvarmingen. På det siste intervallet kom en gammel favorittlåt på ørene og da kom urmennesket fram i meg! ;) Sprang som en gal som om jeg hadde en sabeltanntiger i hælene! Haha.. med syre i lårene, hår til alle kanter og høylytt pesing var det nok et vakkert syn for sidemannen.. woi woi.. :P Men godt var det! En herlig endorfin-rus som varte hele arbeidsdagen og holdt meg våken.. ja helt til nå! :D Anbefales!

Etter treninga var det skriving og jobbing! Tok meg en shake med dette pulveret etter treninga, 50/50 med protein og karbohydrater og ikke minst: uten kunstige søtningsmidler! Weehey! ;) Hva har du trent idag? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits