Bananboller og New Nikes!! :D

Helg!! :) Idag kom vist alle de 4 årstidene på en gang! Haha.. sol da jeg gikk til jobb, snøstorm når jeg var ferdig, regn og haggel på vei hjem! ;) Thats nordnorge for you! Kjøpte meg nye, etterlengtede sko idag (ettersom mine 3 år gamle Reebok har sett bedre dager!). En superlett treningssko med god lufting! :) Har de på akkurat nå faktisk.. herlige på foten, gleder meg til å trene i de!

 

Etter jobb og shopping ble det SØVN!! Og bollebaking! :) Lovet oppskrift men må da si at jeg aldri bruker samme oppskrift to ganger.. prøver alltid ut noe nytt! :) Idag ble det Bananaboller!! JUUUMMII sier jeg bare!

De laget jeg av dette: 100g Speltmel, 25g bananproteinpulver, 25g kokosmel, 1/2 pose tørrgjær,1  egg, krydder, et dryss steviapulver og en dæsj bananessens fra iHerb.  Blandet alt det tørre først, så hadde jeg i egget og litt vann og rørte til jeg fikk en seig deig..hihi... Lot deigen heve i 20 min. Lagde 4 store boller, lot de heve litt til og hadde de i ovnen på 180 grader i maks 15 min!! Blir fort brendt! ;) Saftige og gode bananboller med ca. 12g protein pr. bolle!  

Enjoy!! :D Da er det restitusjon som står på programmet her!! Ha en super helg allihoppa! 

<3 Maggie <3 

Én kommentar

lissi

13.05.2012 kl.14:52

Mmmm dem så god ut!:))

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits