Nattblogging..

Da var jeg endelig kommet hjem igjen etter en lang, men veldig bra dag på jobb! :) Har trent enda en herlig PT-kunde idag og jobbet litt i resepsjonen hvor jeg har gjort ting jeg ikke kan.. ;) Ble vekket (altfor) tidlig idag av pakkeleveranse.. snakker om sola! Pakke fra iHerb med noen nye typer Stevia som jeg tenke jeg skulle prøve ut.

Ettersom jeg er søtmums og dermed storforbruker av Stevia måtte jeg bestille meg en til stor boks med Stevia Powder. Bestilte også favoritten min Vanilla Stevia og to nye typer. Den hvite smakte veldig godt! :) ..men kan få et bitter ettersmak om man bruker for mye. Stevita Cherry smakte som minner fra barndommen!! Lørdagsgodt foran barnetv! *mimre, mimre* Hadde den i kesamblandingen og i havregrøten! Jumjum in my tumtum! ;) Jeg viste at det kom til å bli en lang dag idag, så dagens trening ble unnagjort kl 10:30(!!!) ..styrtet Creatin Complete Extreme og dro før jeg rakk å tenke! Rareste treningen jeg har opplevd.. etter kun 5 timers søvn (eksamen ble prioritert ja!) var jeg dautrøtt i hode, men i kroppen kicket koffeinet virkelig inn! Det føltes som om jeg sto å så på meg selv trene som en Duracellkanin! Alt gikk på automatikk og før jeg viste ordet av det sto jeg der med riskaka i hånda! Haha.. 


Ja jeg står å sover! ;) Kansje jeg tar kun halve dosen med Creatin neste gang!? Fin mobil jeg har også ikke sant? :) Er på utikk etter en ny og fancy mobil. Så om du har anbefalinger, rop ut!! Fikk mange fine tilbakemeldinger på det forrige innlegget! :D Tuuusen takk! Det varmet godt i en frossenpinns hjerte! ..(Ja jeg går fortsatt med dunjakka!)

<3 Nattinatta


 

4 kommentarer

kristinefargerik

11.05.2012 kl.00:14

Du e nu så flink snuppami <3

Kjøp iPhone :D

Margrethe Myhre

11.05.2012 kl.00:16

kristinefargerik: Takk kjære! :D Ja kansje det kansje! ;)

Marit B

11.05.2012 kl.00:55

Looking good Maggie!!;)

Aissa

11.05.2012 kl.02:03

HTC ER BEST...

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits