Just saying..

Vil bare få sagt det en gang for alle: Bodybuilding er IKKE det samme som Bodyfitness!!! Til dere som lurer, eller ikke rett og slett har skjønt forskjellen legger jeg ut et par bilder..

 
Bodybuilding damer fra Oslo Grand Prix 2012. 

Bodyfitness/athletic fitness Oslo Grand Prix 2012. (Det er altså dette som er en stor motivator for min trening! ..om det skulle være noe tvil!)


Personlig trener jeg for å ha en sunn og sterk kropp som vil bære meg igjennom livet! Å ha en god helse er virkelig undervurdert. Du har bare en kropp og det er opp til deg hva du vil gjøre med den. Om du vil trykke i deg alt du kommer over av unødvendig dritt eller om du vil behandle kroppen som ditt tempel, er helt opp til deg selv!

Selv har jeg valgt å ta så godt vare på det jeg har fått tildelt.. om man kan si det sånn! :) Og med både Raynauds syndrom og leddgikt på lista, så er det bare en ting å gjøre: Holde seg aktiv livet ut! Dermed er det snakk om å innarbeide gode rutiner i treningen. Ikke føle at treningen er noe du MÅ gjøre for å holde deg frisk, holde vekten osv.. men heller et helsebringende tiltak du gjør for deg selv nå og i fremtiden! :) Selv liker jeg veldig godt den reklamen med hun dama som tar seg en joggetur som "ung" og kommer hjem som gammel.. Forebyggende trening!  

Til sist vil jeg bare si en liten ting.. "Alt med måte"! :) Takk mamma for fint ordtak som vil følge med meg hele livet! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits