Tirsdagspakke og ny favoritt!

Alltid like spennende med pakker, som en minijulaften! ;) 

Ville prøve noe nytt, så bestilte kreatin med "Fruit Punch" smak! ..den hadde virkelig "PUCH" for å si det sånn! ;) Sved i nesa når jeg luktet oppi boksen! Haha.. smakte veldig sterkt da, men godt! :) Og så er jeg veeeeldig glad i banansmak.. husker hvor trist det var når Litago med banansmak forsvant fra butikkene for mange år siden.. *snufs* Men nå er den jo tilbake da! :D AAAnyway.. Dette proteinpulveret.. OH MY LOORD for en smak!! HELT umenneskelig god!! En soleklar favoritt!!! <3 

Prøvde også ut Creatin Complete Extreme på jobb.. ble god å våken ja (inneholder koffein). Gleder meg til å prøve den på trening på torsdag! :) Ellers så har det vært en meget effektiv dag i dag, mye skolearbeid er blitt unnagjort, litt jobbing og cardio. *Klapp på skuldra*Vil forresten anbefale disse matboksene som er kjøpt på Coop Obs. De har solide "klipser" på kantene slik at man unngår å få go'lukt i sekken av en boks som lekker.. Usjh.. 

Imorgen er det mer skolearbeid og jobb, just presis som idag.

Ha en fin kveld! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits