X-antall søvnløse netter..

Etter et lite prøveprosjekt med et nytt kosthold for å se om jeg fikk bedre fremgang på trening, har jeg valgt å gå tilbake til Biorytme dietten. Har gått på den siden jul og fått gode resultater, men av ren nyskjerrighet ville jeg prøve noe nytt. Begynte med "vanlig" kost; havregrøt til frokost og lite karbo på kvelden.. MEN i går kveld etter x-antall søvnløse netter og energiløse morgener hadde jeg fått nok!! Sto opp kl. 23:30(!!), lagde meg en DIGER skål med havregrøt, banan og proteinpulver! Sovnet som en stein etterpå og våknet opp uthvilt (5 timers søvn!) og energisk! :D Halleluuuja!! Selv ikke det dårlige *kremt* flotte været under morgencardioen skulle ta ifra meg energien! HER kan du lese mer om Biorytme dietten! :) 



Denne frokosten må være den beste jeg noen gang har spist! Så enkel og SÅ god! Og ikke minst, jeg holder meg mett lenge. Består av kokte grønnsaker, gulrot, kålrot og brokkoli, litt solsikkefrø, en ts pesto og 1 eller 2 egg. Blir nok et fast innslag på frokost/lunsjbordet fremover ja!

Et snart tomt pestoglass... *sukk*
 

Dagens visdomsord: If its not broken, DONT fix it! ;) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits